Workshops

Workshops droogvilten

Wil je kennis maken met de techniek droogvilten en deze eventueel combineren met andere handwerktechnieken, dan ben je bij Wolprikkels aan het juiste adres. Ik vind het een uitdaging om samen te onderzoeken hoe we je idee vorm kunnen geven.

Deze workshops  zijn leuk aanhetwerk6om te volgen individueel maar ook bijvoorbeeld met vriendinnen, familie of collega’s.

Je kunt de workshop volgen na het maken van een afspraak via info@wolprikkels.nl

fruitschaal

Kosten workshop

De kosten voor de workshop zijn 25 euro per volwassene, inclusief koffie/thee en iets lekkers. De workshop kan plaatsvinden op werkdagen van 9.30 tot 12.00 uur.

Kinderfeestjes

Het is mogelijk om bij Wolprikkels een activiteit te boeken voor een verjaardagsfeestje. Je kunt van 14.00 tot 15.30 uur op woensdagmiddag terecht met maximaal 6 kinderen vanaf 6 jaar.

De kinderen krijgen goede uitleg en hulp bij het maken van een viltwerkje  zoals  een diertje, hartje, knuffel  of een eigen ontwerp. De kosten hiervoor zijn 5.50 euro per kind. De workshop is inclusief ranja limonade en iets lekkers in overleg met de ouder. De begeleider/ouder mag dan gratis mee vilten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *